Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


Carmanyola Full Energy

1 Comment

Hola cuiner/a!

Espero que hagis gaudit d’unes bones i saludables festes de nadal… o potser no tant saludables (no és fàcil saltar-se certes tradicions en favor d’una millor digestió), però espero que poc a poc et vagis recuperant. Ara és hora de tornar a posar-ho tot a lloc.

Potser t’has fet el propòsit de cuidar-te més a partir d’ara, de començar a mirar-t’hi més en l’alimentació… d’aconseguir crear-te una dieta a la teva mida, segons el teu cos i les teves necessitats i reduir certes molèsties digestives amb les que convius a diari… Sí? Això és el que m’agradaria sentir! Si no és ben bé el propòsit que t’havies fet -vaja, no l’he endevinat 😉 – espero arribar algun dia a despertar-te aquesta inquietud.

Aquí em tens, insistint en proposar-te receptes fàcils de cuinar, nutritives i equilibrades, perquè amb poc temps, poc esforç i molta creativitat tinguis tot els nutrients que el teu cos necessita.

Si ets dels que sovint has de dinar fora de casa i ja no saps què fer-te, avui et proposo tres receptes que anomeno “Carmanyola full energy”, perquè en una sola ració tinguis:

És que portes un ritme…

Sobretot, et recomano que no facis com el de la foto… Aprofita l’hora de dinar per a gaudir dels teus sentits, per a pensar en altres coses. No cal que et digui que és millor si pots “canviar d’escenari”, anar a un lloc on t’hi trobis bé, menjar amb tranquil·litat i concentrant-te en les sensacions… oi?

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.