Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


11 Receptes amb cereals alternatius al blat

1 Comment

Últimament, tenim al nostre abast molta varietat de cereals alternatius al blat i cada cop a preus més assequibles. És bastant fàcil trobar mill, espelta, bulgur, quinoa i civada als supermercats grans i no cal anar expressament a una botiga de dietètica, la qual cosa ens ho posa molt fàcil per a començar a incorporar-los al nostre dia a dia.

Aprofitem que els tenim a l’abast per a ampliar la nostra font de proteïnes, fibra, antioxidants i hidrats de carboni. Què et sembla?

No cal ser ni celíac ni tenir cap grau d’intolerància al gluten per a alimentar-nos amb els cereals alternatius. De fet, és més una qüestió de tenir ganes de posar un toc ètnic als nostres plats habituals.

Hem de tenir en compte que l’espelta, la civada i el bulgur, tot i que en menys quanitat que el blat, contenen gluten. Per tant, no són aptes per a una dieta estrictament celíaca. La quinoa i el mill sí que són totalment lliures de gluten.

Et proposo aquestes receptes perquè t’animis a fer servir cereals alternatius i ampliis la teva font de recursos. Espero que les provis!

Si ja n’has cuinat alguna o, fins i tot, si hi has afegit algun ingredient que les ha millorat, comparteix-ho als comentaris perquè puguem aprendre de tu.

Gràcies cuiner/a!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.