Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


Curs de Cuina Vegetariana per a tothom

Leave your thoughts

Torna aquest curs de cuina vegetariana per a no vegetarians! Gràcies a l’èxit i la demanda del curs previ, en farem una segona edició a l’abril, en dissabte!

Ressalto que és cuina vegetariana PER A TOTHOM, per a ajudar als amants de la carn a reduir-ne el consum, sense patir gaire, ja que està demostrat que així ens millora la salut i donem un cop de mà al medi ambient.

No cal ser un vegetarià estricte per a introduir a la nostra dieta quotidiana plats amb proteïnes d’origen vegetal, que ens saciaran, ens faran la digestió més lleugera i ens faran gaudir de l’àpat.

Amb aquest curs aprendràs receptes fàcils que t’ajudaran a ampliar el teu repertori de plats habituals i que, a més, pel fet de ser vegetarians, t’ajudaran a equilibrar el consum de carns i verdures.

ÉS UN CURS PER A VEGETARIANS?

No! És per a tothom qui vulgui fer un canvi  progressiu d’hàbits i incorporar receptes altament nutritives, saludables i vegetarianes al seu dia a dia.

QUÈ APRENDRÀS EN AQUEST CURS?

QUAN I ON ES FA?

5 Sessions en dissabte d’11 a 13h. Comencem el 16 d’abril.

Al Centre de Formació Permanent Tres Roques, de Mataró. Truca per a inscriure’t al 937582475 o envia un correu a tresroques@ajmataro.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.