Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


Curs de cuina vegetariana PER A TOTHOM!

1 Comment

Avui s’obre el període d’inscripcions als cursos del Centre de Formació Tres Roques, de Mataró.

Enguany ofereixo un curs de cuina vegetariana PER A TOTHOM. Ressalto que és “Per a tothom” perquè actualment el vegetarianisme ja no és només cosa de hippies i ens beneficia a tots anar-lo integrant progressivament a la nostra vida.

Sense arribar a radicalitzar ni exigir-nos massa rigor, és possible millorar molts aspectes de la nostra vida només amb el fet de reduir una mica el consum de carn. No cal ser un vegetarià estricte per a introduir a la nostra dieta quotidiana plats que no continguin carn, que ens agradin, que ens facin l’àpat agradable i la digestió encara millor.

Amb aquest curs aprendràs receptes fàcils que t’ajudaran a ampliar el teu repertori de plats habituals i que, a més, pel fet de ser vegetarians, t’ajudaran a equilibrar el consum de carns i verdures.

PER A QUI ÉS AQUEST CURS?

Per a tothom! Solters, casats, separats, mestresses de casa, àvies, vegetarians, flexiterians i carnívors que volen fer un canvi  progressiu d’hàbits i incorporar receptes altament nutritives, saludables i vegetarianes al seu dia a dia.

QUÈ APRENDRÀS EN AQUEST CURS?

QUAN I ON ES FA?

5 Sessions en dilluns de 18.30 a 20.30h. A partir del 5 d’octubre.

Al Centre de Formació Permanent Tres Roques, de Mataró.

Inscriu-te aquí avui mateix!!

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.