Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


Curs de Gastrocoaching

Leave your thoughts

Curs de Gastro… quèèèè??!!

A veure si et llegeixo el pensament: “avui dia ja no saben què inventar”, “mira, una altra d’aquestes paraules rares” …

Gairebé tot el que fem parla de nosaltres mateixos. Som allò que fem, tal com ho fem. En això estem d’acord, no?

La grafologia desxifra la nostra personalitat reflexada en l’escriptura. L’expressió no verbal, el moviment corporal també mostra moltes parts ocultes de la nostra personalitat. La manera com hem decorat casa nostra, el lloc on vivim, tot és una expressió de la nostra personalitat. Només hem d’aprendre a llegir-ho.

La manera de cuinar, què cuinem, en quins tempos, si seguim les receptes al peu de la lletra, o de seguida ens aventurem a fer provatures, si som estrictes amb les quantitats, o cuinem “a ull”, si ens agrada cuinar per a grups de gent, o al contrari ens atabalem molt, si ens agrada detenir-nos en els detalls, o al contrari volem acabar ràpid… Tot això són maneres de posicionar-se a la cuina i a la vida. Tot són missatges que ens diuen com som, si aprenem a llegir-ho. Un acte com cuinar ens pot donar moltíssima informació de nosaltres mateixos i és una oportunitat per a analitzar-nos. A partir d’aquí, a més d’aprendre receptes saludables, també aprendràs eines que t’ajudin a fer els canvis que necessites per a millorar la teva vida.

Anima’t a provar-ho. Et sorprendran els resultats.

PER A QUI ÉS AQUEST CURS?

Per a curiosos, aventurers i pioners. Per a aquells qui tenen una inquietud per a explorar el seu inconscient, que accedeixen a donar una lectura diferent a l’acte de cuinar i, a més, volen emportar-se a casa unes quantes receptes noves i un munt de coneixements sorprenents sobre sí mateixos.

ON I QUAN?

Al Centre de Formació Permanent Tres Roques, de Mataró

Els dissabtes, de 10 a 13h, 5 sessions. Comencem el 10 d’octubre.

Inscriu-te aquí. T’agradarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.