Novetats

Notícies, articles, cursos, ...


Nous projectes Montsecuines

Leave your thoughts

Hola cuiners i cuineres!

Estic molt contenta de poder compartir amb vosaltres una nova etapa professional que començo amb il·lusió. La nova web de Montsecuines ja us en dóna una pista…

A molts de vosaltres us conec d’haver-vos impartit un curs. Aquesta és la meva gran passió! Espero haver-vos transmès l’alegria de cuinar tal com la sento jo.

A partir d’ara he decidit aportar els meus coneixements i la meva passió per a transmetre, assessorar i divulgar, també al món empresarial. Per això, a banda dels tallers que seguiré fent, estic organitzant cursos i receptes específics per a empreses del sector alimentari -sobretot productors d’aliments saludables i sostenibles- Espero així contribuir a que aquests productes entrin finalment a totes les cuines!

També us vull parlar d’un nou projecte personal que vincula cuina i creixement personal, EL GASTROCOACHING, perquè crec que cuinar és un reflex de com som i mitjançant la cuina podem conèixer més coses de nosaltres mateixos. Aquest projecte és fruit de la meva col·laboració amb Belen Romero Conde, coach professional. Però, bé, no puc avançar més coses! Us aniré informant per email i per facebook.

Si voleu estar al corrent de les últimes receptes i propers cursos:

Els vostres comentaris a qualsevol canal seran molt apreciats.

Fins ben aviat!!segueix-facebook

segueix-me-a-twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.