Receptes

A la cuina, alegria!


croquetes de civada

1 Comment

La civada és un cereal que, a més d’aportar saludable energia, és un calmant del sistema nerviós. Aquestes croquetes només tenen una dificultat, que és trobar la consistència adequada. Si no són prou compactes al fregir-les es desfan.

Ingredients per a 4 persones

 1. Ratllar la pastanaga i el carbassó, picar la ceba, barrejar amb els flocs, afegir el julivert picat, i deixar reposar per que agafi humitat.
 2. Quan ja està prou humit amanir amb sal i comí o qualsevol altre espècia. Si queda molt clar es lliga amb farina de galeta.
 3. Agafar grapadets d’aquesta barreja i anar-los fregint en oli ben calent.
  1. La civada es un cereal molt energètic i nutritiu. Té vitamina E i B i fibra soluble. Calma el sistema nerviós, redueix el colesterol, equilibra el sucre a la sang i combat el restrenyiment, alentint la digestió. Recordeu que l’energia dels cereals és lenta, és a dir, que es metabolitza lentament, al contrari que els sucres que donen un tipus d’energia ràpida.

   1 comentari

   Deixa un comentari

   L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web fa servir cookies
Utilitzem cookies per assegurar-nos que us donem la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu navegant, considerem que accepteu el seu ús.